Åpen Arena 2020

 Innspill til ny strategi for «Arbeid og helse»

Arbeids- og velferdsdirektoratet sammen med Helsedirektoratet og Nasjonal kompetansetjeneste for arbeidsrettet rehabilitering, inviterte til to dagers «innspills dugnad», for å få med mange ulike perspektiver og ståsteder til revidering av Arbeid- og helsestrategien fra 2016. Regional kompetansetjeneste for arbeid og psykisk helse og IPS Ressurssenter Nord var med og bidro.

Temaer var bl.a.

«Hva bidrar til økt aktivitet og deltakelse i arbeidsliv og samfunn?»

«Hva er det beste for arbeidssøker, arbeidstaker og arbeidsgiver»

Erfaringskonsulent Barbara Stenvall, koordinator Unni Kolstad og Lene Hellesvik Hansen, sammen med 150 andre, medvirket i diskusjoner og innspill for å bidra til en ny strategi for arbeid og helse.

Det er etablert gode samarbeidsarenaer og -modeller i fagfeltet arbeid og helse i Nordland og Nord Norge. Praktiske erfaringer bl.a. fra etablering av individuell jobbstøtte/IPS, HelseIArbeid og erfaringskonsulenters bidrag i å forbedre tjenester, var noe av det som vi hadde med oss og delte.

Når Arbeids- og velferdsdirektoratet og Helsedirektoratet sammen skal lage den nye strategien, bruker de innspillene fra Åpen Arena 2020

  • Lene Hellesvik Hansen Seniorrådgiver NAV Nordland Send e-post 99448864
  • Unni Kolstad Rådgiver/koordinator Send e-post 97898076
  • Barbara Juliana Stenvall Erfaringskonsulent Send e-post 46957559

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video