Australian Mental Health Prize 2018

Matthew Johnstone som har tegnet illustrasjonene til oss er nå nominert til Australian Mental Health Prize 2018 og vi ønsker han lykke til!

Australian Mental Health Prize:
Australian Mental Health Prize ble opprettet i 2016 av University of New South Wales, Australias førende psykiatriske forskningsavdeling, og anerkjenner australiere som har gjort fremragende bidrag til enten å fremme mental helse eller forebygging / behandling av psykisk lidelse.

Matthew Johnstone, Sydney (Balgowlah) NSW: Matthew er en lidenskapelig forkjemper for mental helse. Han utvikler og leverer illustrerte programmer, videoer og samtaler om mental helse. Matthew har skrevet, illustrert og fotografert åtte bøker, hvorav seks har vært lokale og internasjonale bestselgere. Hans første bok «jeg hadde en svart hund» beskriver hans reise med depresjon og har blitt publisert i over 15 land. Videoversjonen som er laget for Verdens helseorganisasjon (WHO) har hatt mer enn 30 millioner visninger på deres kombinerte medieplattformer, den mest populære videoen i WHOs historie. Matthew har gjort kreativ rådgivning for Black Dog Institute, The Golden Door Elysia, Geelong Grammar, Norges regjering, CommBank, Sydney Trains og mange andre store selskaper. Hans arbeid har blitt støttet av Stephen Fry, Edward de Bono, WHO og Google.

 

For å holde deg oppdatert om individuell jobbstøtte, kan du følge oss på facebook og instagram!

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video