Erfaringskonsulenter - Psykisk hele og Rus UNN

  En av erfaringskonsulentene i Tromsø er Mickael Sommerseth.

  Mickael er 33 år, bosatt i Tromsø og jobber som erfaringskonsulent i NAV Tromsø. Han har egenerfaring i rus, psykiatri, utenforskap og er ferdigutdannet 2021 som erfaringskonsulent fra KBT Fagskole. Stillingen er en del av ungdomssatsningen i NAV Tromsø, NAV Balsfjord-Storfjord, NAV Karlsøy og NAV Lyngen, også kalt GEO Tromsø.

  Han er ansatt i ungdomsavdelingen i NAV Tromsø og skal bidra til at hjelpeapparatet tidlig ser arbeid og arbeidsrettet aktivitet som en mulighet for brukeren. Han har arbeidet tidligere i en brukerorganisasjon RIO, og er tilkallingsvikar på Rusbehandling ung, Fossum Kollektivet og Restart. Han er engasjert og opptatt av ettervern, de mennesker som er utskrivningsklar fra rusbehandlinger, det er den overgangen fra å ha vært på behandling og tilbake til samfunnet som bør følges tett opp. Han kan være en støtteperson og motivator, «bindeledd» mellom ungdommer, NAV og andre samarbeidende tjenester. Han kan bidra med å bygge ned «stigma» og styrke fokus på det friske, han kan gi råd til NAV-ansatte samt bidra i interne møter og viktige samarbeidsforum.

  Kontaktinfo:
  Mickael Sommerseth
  Erfaringskonsulent
  Nav Tromsø
  Tlf nr: 94126391
  Epost adr: mickael.sommerseth@nav.no

  I tillegg finner vi Stian Omar Kistrand

  Stian Omar Kistrand
  Erfaringskonsulent
  Arbeidssted: Medikamentfritt behandlingstilbud, UNN Tromsø
  E-post: Stian.omar.kistrand@unn.no
  Tlf: 777 54 205 / Mobil: 473 65 538

  Merethe Saga Lønnum
  Kontinuerlig Forbedring UNN Tromsø

  Jeg har bakgrunn som pårørende og som medlem i brukerutvalget ved UNN.
  Ellers er jeg utdannet pedagog med veiledningskompetanse og har jobbet som personlig veileder og Coach.
  For tiden leder i Mental Helse Tromsø
  Jeg er spesielt opptatt av brukermedvirkning og hvordan vi skal dekke behovet og hvordan vi skal «vekke» HFene  – Bruke brukeren!

   

   

  Personvern og informasjonskapsler

  På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

  Lukk video