Barbara Stenvall er prosjektleder i arbeidet med erfaringsbasen Foto: Inger E. Eftevand Orvin

Erfaringssentrum har laget sak om våre erfaringskonsulenters jobb med «prosjekt nettverkskart»

Nettverk for erfaringskonsulenter i Nord-Norge

Prosjekt Erfaringsbase er et nettverk for erfaringskonsulenter i Nord-Norge. Målet er å være med på å øke kunnskap og tilgjengeliggjøre informasjon for erfaringskonsulentene i regionen. Arbeidet med erfaringsbasen startet opp i august 2020. Da var fokuset kunnskapsbygging og hvor man finner samlet informasjon om erfaringksonsulenter. For tiden jobber de med å utvikle et nettverkskart over erfaringskonsulentene i Nord-Norge og de har til nå 19 erfaringskonsulenter samlet i kartet sitt. Prosjektleder i arbeidet med erfaringsbasen er Barbara Stenvall.

– At erfaringskonsulenter utvikler egne prosjekter er spennende og dette prosjektet viser behovet for å ha kontakt med andre erfaringskonsulenter. At det nå jobbes systematisk i Nord med dette gjør meg glad. Jeg tenker dette er viktig, særlig når avstandene er så store sier styreleder i Erfaringssentrum Torbjørn Mohn-Haugen

Mohn-Haugen sier videre at man andre steder i landet har god erfaring med dette, og at en av hovedfunnene i erfaringskonsulentundersøkelsen var nettopp at erfaringskonsulenter ønsket kollegaveiledning.

Teksten er hentet fra Erfaringssentrumn og du kan les hele saken her: http://www.erfaringssentrum.no/2021/06/13/erfaringsbase-en-samling-erfaringskonsulenter/

 

  • Barbara Juliana Stenvall Erfaringskonsulent Send e-post 46957559

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video