Samlingen ble gjennomført på Zoom

Erfaringsnettverket i region nord har gjennomført første samling

Tirsdag  1. juni arrangerte Erfaringsbasen ved Regional kompetansetjeneste for arbeid og psykisk helse,  Nordlandssykehuset digital nettverkssamling for erfaringskonsulenter i region nord.

Samlingen var et resultat av den jobben som nå har pågått i flere måneder med å samle erfaringskonsulenter i regionen i et nettverk hvor man kan nyttiggjøre seg hverandres kompetanse og erfaringer.

Med på samlingen var erfaringskonsulenter fra Finnmark i nord til Helgeland i sør.

Formålet med å møtes var først og fremst å bli bedre kjent med, og trygge på hverandre, men også å gi litt faglig påfyll.

Vi ser at det er behov for å møtes for å diskutere ulike tema knyttet til utøvelsen av funksjonen som EK, og ikke minst lære av hverandre.

Den avsluttende plenumsdiskusjonen ble god, og det var nok flere som plukket opp både nyttig og gode poenger underveis.

Presentasjonen av det nye digitale nettverkskartet ble godt tatt i mot

Tid til kulturelt innslag ble det også ved at Mickael fra Tromsø framførte sin egen recovery-rap «Bare for i dag» til stor begeistring.

Tilbakemeldingene var gode, og det ble uttrykt ønske om flere samlinger, men kanskje av kortere varighet.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video