Her er vi

Hei og hå alle sammen der ute!

Fra jobbspesialister og forskere til erfaringskonsulenter og jobbsøkere. Mitt navn er Alexandra og jeg er her sammen med min kollega Barbara.
Dere lurer sikkert på hva dette er for noe så la meg forklare; Erfaringshjørnet er den nye delen av IPSNOR sin nettside, der vi har tenkt å skrive om litt av hvert – litt som en blogg. Dette blir ikke dobbelt opp av nyheter som dere allerede finner på nettsiden, men heller en plass der vi snakker om en rekke tema som er relevant for de fleste som får IPS, jobber for IPS, jobber for sykehuset, NAV og lignende instanser.

Så hvem er vi, først og fremst. Som allerede nevnt heter jeg Alexandra, er 24 år og er fast ansatt som erfaringskonsulent ved Regional kompetansetjeneste for arbeid og psykisk helse i Bodø. Barbara er også erfaringskonsulent, 33 år og ansatt på tilkallings basis, men begge med fast kontorplass her ved senteret. Jeg har jobbet med dette i overkant av ett år og Barbara i litt under et halvt år. Vi har begge brei erfaring fra bl.a barnevernet, NAV, helsevesen og psykisk helse og liker å tru at vi kan snakke rimelig godt om det meste – sammen og med andre.

 

Så hva er Erfaringshjørnet og hva kommer vi til å bruke denne plattformen til:
Dette begynte vel egentlig bare som en idè fordi vi begge syns det som ble lagt ut under «Nyheter» her på nettsiden var litt vel tørt og litt for «akademisk» om man kan kalle det det. Nyheter fra IPSNOR er for dere som jobber innenfor helse og NAV, og som sikkert har jobbet der i mange år. Mye fagspråk, og en del store ord, eller som jeg bruker å kalle det «Voksenspråket». Ikke at det er noe galt med det, misforstå meg rett, men denne bloggen kommer til å ha en litt annen funksjon. Denne bloggen er for alle, men kanskje spesielt for oss som ikke har en lederstilling, eller oss som såvidt har begynt i jobb-verden og som kanskje sliter litt med å navigere enn del ting.

Alt i alt, dette kommer til å være en plass der vi tar for oss ukentlige tema om alt fra hvordan man inkluderer seg selv i et nytt arbeidsmiljø, hva jobb betyr ifht helse til litt mer konkrete ting som hvordan man kan få flere tjenester til å jobbe sammen. Disclaimer her er at ingenting av det vi skriver er et endelig svar på temaet eller spørsmålet som kommer opp; vi er 2 stykker som liker å diskutere og kanskje finner fram litt fakta fra det store internettet og instansen vi jobber for.

Vi gleder oss til å begynne, og håper dere er interessert i å ha en dialog med oss, eller en diskusjon om nødvendig, på det vi finner ut av!

Takk for nå, vi høres igjen snart (:

Alexandra & Barbara

  • L. Alexandra Silbermann Erfaringskonsulent Send e-post
  • Barbara Juliana Stenvall Erfaringskonsulent Send e-post 46957559

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video