Individuell jobbstøtte i Vesterålen

Deltakere fra hele IPS tjenesten var samlet til en felles fag på NAV Sortland.

Arbeidsrettet IPS team i Vesterålen består av fire IPS jobbspesialister og en metodeveileder, og tilbyr individuell jobbstøtte både på DPS og i flere kommuner.

Kristin Johannessen, (Enhetsleder, Voksenpsykiatrisk enhet Vesterålen (VOE)) og Gøran Karoliussen, (IPS jobbspesialist, VOE), bidro med sine praktiske erfaringer etter to år i drift.  Integrering av IPS jobbspesialist i helseteamet har de lyktes svært godt med. Tydelig plan for målgruppen, nye strukturer og rammer for å implementere IPS som en del av behandlingen, har vært suksessfaktorer.

Marte S. Stranda, (Fagansvarlig,  Øksnes Kommune, Psykisk helse og rustjenesten) fortalte om oppstarten av individuelle jobbstøtte i Øksnes, der de dannet helt nye møtepunkter for alle involverte i IPS-tjenesten.

 

 

 

 

 

 

  • Lene Hellesvik Hansen Seniorrådgiver NAV Nordland Send e-post 99448864
  • Mads Kristian Johansen IPS Metodeveileder Send e-post 40241549
  • Marit Erlandsen IPS Metodeveileder Send e-post 40465882
  • Gøran Karoliussen IPS Jobbspesialist Send e-post 41426559

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video