Kurs i individuell jobbstøtte i Alta

To dagers opplæring av IPS tjenesten i Alta

Første dag var vi samlet på Scandic Alta sammen med representanter fra Finnmarksykehuset, Voksenpsykiatrisk poliklinikk (VPP) den kommunale Psykiatri- og Rustjenesten og NAV Alta. I tillegg hadde Siw Cathrine Stærk, fylkeskoordinator , NAV Troms og Finnmark og Svein Tore Dørmænen avdelingsdirektør, tjenester og kompetanse NAV Troms og Finnmark, tatt turen for som gir et sterkt signal om at individuell jobbstøtte er et prioritert område. I Alta vil pasienter knyttet mot VPP i første omgang kunne få tilbud om jobbspesialist. Her er det Ingrid Haldorsen (Jobbspesialist) og Solveig Buljo (Jobbspesialist og Metodeveileder) som nå integreres inn i behandlingsteamet.

Andre dag hadde Randi V. Østgaard, NAV leder Alta og Sunniva Bogetun Johansen,avdelingsleder, samlet veiledere og andre ansatte til en innføring i IPS tilnærmingen. I tillegg var teamet samarbeidet mellom IPS Jobbspesialister og NAV veiledere, som sammen gir gode resultater for felles jobbsøkere.

Make different normal!

  • Beate Brinchmann Leder Send e-post 41461774 | 755 70 530
  • Lene Hellesvik Hansen Seniorrådgiver NAV Nordland Send e-post 99448864
  • Mads Kristian Johansen IPS Metodeveileder Send e-post 40241549

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video