Grunnopplæring for IPS Alstahaug

I Sandnessjøen er de nå i ferd med å starte opp med Individuell jobbstøtte. Derfor ble hele IPS-tjenesten invitert til felles IPS opplæring.

To jobbspesialister er nå ansatte I NAV Alstahaug, de vil integreres på Voksenpsykiatrisk poliklinikk på Helgelandssykehuset først, deretter i den kommunale psykisk helse – og rus tjenesten.

Jørgen Fagermo (Metodeveileder, Rana IPS) delte deres erfaringer fra oppstartsperioden de selv var gjennom for et år siden.

Lene Hellesvik Hansen (Seniorrådgiver, NAV Nordland) og Mads Kristian Johansen (Metodeveileder, Nordlandssykehuset) holdt opplæringen som blant annet inneholdt:

·        Hvorfor IPS?

·        De 8 prinsippene

·        Forskningen på IPS

·        Organisere IPS- tjenesten i praksis

Trine Berntzen Aleksandersen (Metodeveileder/Jobbspesialist) og Frank Aspvik (Jobbspesialist) kommer på hospitering til oss senere i vår, der vil de få delta i hverdagen til jobbspesialistene i Bodø.

 

Vi ønsker nok en IPS-tjeneste lykke til med oppstarten!

 • Lene Hellesvik Hansen
  Seniorrådgiver NAV Nordland
  Lene.hellesvik.hansen@nav.no
  99448864
 • Mads Kristian Johansen
  IPS Metodeveileder
  mads.kristian.johansen@nlsh.no
  40241549
 • Jørgen Fagermo
  Teamleder
  jorgen.fagermo@nav.no
  96046814

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på haken, samtykker du i bruken av slike teknologier.

Lukk video